Uitbreiding activiteiten op Stoeterij van der Wal

Door de amazones van Stoeterij Van der Wal worden al regelmatig lessen gevolgd bij Rob Eielts. Na gezamenlijk overleg gaat Stoeterij van der Wal met Rob en zijn partner Linda Mater (LMS - Linda Mater Sportpaarden) een samenwerking aan. Hierdoor wordt er nu de mogelijkheid geboden tot het geven van lessen en organiseren van clinics op Stoeterij van der Wal.
Rob geeft instructie van B t/m Lichte Tour niveau en heeft veel wedstrijdervaring.
De amazones, paarden en pony's van Stoeterij van der Wal zullen door hem begeleid en wedstrijdgericht getraind worden. Middels een gestructureerd wedstrijdschema zal vervolgens de kwaliteit van deze samenwerking aan het publiek worden getoond.
Wij denken hiermee de accommodatie van Stoeterij van der Wal extra goed te benutten en ons tevens nog beter te richten op de in- en verkoop van jonge getalenteerde paarden en pony's.

Op de foto van links naar rechts:
Anneloes met Glamour, Maureen met Evileva, Caroline met Springtime, Rob, Martina met Samson en Linda met Dutella.

ANNELOUS DON

Al vanaf mijn zevende jaar beoefen ik de sport bij Stoeterij Van der Wal. Tussendoor heb ik ook op andere stallen paarden en pony's gereden. De pony's worden door mij met veel plezier gereden onder begeleiding van Rob Eielts. We zijn ik hard aan het trainen om optimaal op wedstrijden uit te komen!!

MARTINA SMIT

Naast mijn studie diergeneeskunde rijd ik twee paarden voor Stoeterij van der Wal. Met Haakon's Samson ben ik L2 geklasseerd en met Haakon's Carambo M1. Zelf heb ik nog een eigen paard Remy die ook op de stoeterij staat, maar die is al wat ouder. Met mijn eigen paard rijd ik geen wedstrijden, daarom ben ik erg blij dat ik met Samson en Carambo wedstrijden mag rijden. Om ervoor te zorgen dat we als amazones allemaal op één lijn zitten hebben we gekozen voor instructie van Rob van Eielst Ik ga alles op alles zetten om ervoor te zorgen dat zowel de paarden en ik vooruitgaan in de ontwikkeling.

 

Uitbreiding activiteiten op Stoeterij van der Wal
Stoeterij van der Wal