KIM van’t Averdijk

Rij-, men- en fokpony.

 

Omschrijving

Geboren: jaar

Afstamming:

Vader: Country
Moeder: Kirsten
Moeders vader: Alympia

Stokmaat:

t-averdijk-web-fokkerij

31-12-2011:

Van Eveliene Hendriks ontvingen we op Oudejaarsdag een mooi bericht. Het is erg leuk om zo op de hoogte gehouden te worden. We kunnen het bovendien met onze website-bezoekers delen omdat we het ook op de site mogen zetten. Dat “onze” pony�s zo goed terechtkomen is erg fijn!

Via de mail ontvingen wij op 31-12-2011 het volgende bericht!

Goedemiddag Mijnheer van der Wal,

Voor het jaar definitief om is, nog snel een berichtje uit Bergharen! Na lange tijd niets van ons te hebben laten horen, wil ik u graag op de hoogte houden van Kim van �t Averdijk.

Zoals u weet ben ik inmiddels aan beide handen geopereerd, waarna toch tegenvallend lange tijd de soepelheid op zich liet wachten. In de tussentijd is Kim af en toe onder het zadel gereden door een jonge dame uit de buurt en vervolgens weer gelongeerd door mijzelf. Toen ik na ca 3 maanden weer voldoende kracht in mijn beide handen had, hebben we haar weer ingespannen. Precies zoals u mij al had verteld, verliep die eerste rit zonder enig probleem. Dressuurmatig rijden was nog lastig, maar inmiddels gaat ook dat steeds beter, met mijn handen en met Kim zelf. Op de weg rijden vindt ze fantastisch, je voelt het plezier in het werk groeien. Ook in de dressuuroefeningen kan ik steeds meer gaan vragen, zonder dat dit invloed heeft op haar humeur!

Ik wil u graag van harte bedanken voor uw �push� toch ook met Kim te gaan rijden, toen we bij u waren om naar een fijne menpony te kijken. Ik was immers niet op zoek naar een EASP pony met het voor mij onbekende Arabische bloed! Nu zou ik niet meer anders willen, het is met stip de fijnste pony waar ik ooit mee gewerkt heb. Met de foto�s wil het momenteel niet zo lukken, als ik rij, is dat meestal onder schooltijd en dan zit mijn fotograaf (oudste dochter) natuurlijk op school. Nog even langer wachten op de foto dus.

Mede namens mijn man wens ik u en uw familie een goede jaarwisseling en een goed en gezond 2012!!

Warme groeten,

Eveliene Hendriks

Op de website van Stal Spotlight vonden wij wel deze plaatjes; de meer recente hopen wij dan ook binnenkort te ontvangen …..  🙂 !!

         

KIM van’t Averdijk