ASHLEY

Fok-, rij- en menpony.

 

Omschrijving

New Forest merrie uit Elitestam

Geboren:

Afstamming:

Vader: Meonbury Peter Rabbit
Moeder:
Moeders vader: Anydale Nico

Stokmaat:

ashley-2015-web

28-04-2010:

Beste Stoeterij van der Wal,

Het is al weer een tijdje geleden dat wij Ashley gekocht hebben, maar ik dacht ik zal eens wat over haar laten horen. We hebben tenslotte onze eerste dressuurwedstrijd er al weer op zitten. We hadden Ashley eigenlijk voor mijn zusje gekocht, maar het bleek al snel dat die er nog niet helemaal goed mee overweg kon, daar was ze nog te onervaren voor. Af en toe rijdt ze er nog wel eens op en het is natuurlijk nog steeds “haar” pony. Sinds het begin dat ze bij ons was ben ik haar gaan rijden en inmiddels gaat het al redelijk goed. We hebben ook sinds een maand nu een startkaart.
We hebben de hele winter privéles gehad van Kelly en daardoor is ze heel erg vooruit gegaan, in het begin ging alles nog

een beetje wankel maar ze doet het steeds beter. Ze is een pony die graag loopt en dat is heel fijn. We hebben Ashley ook al twee keer mee genomen naar de springles wat ze eigenlijk al erg goed op pakte. In het begin was het wel even wennen opeens al die hindernissen, maar er werd al snel een klein oxertje gesprongen. Ze begon het allemaal wel leuk te vinden.

Vorige week hebben we onze eerste dressuurwedstrijd gereden bij onze eigen vereniging. Ik verwachtte nog niet te veel, omdat het toch weer heel anders is opeens zo’n wedstrijd. Toch vond ik dat ze heel erg braaf haar proefje rond liep. Helaas stonden tijdens de eerste proef de sproeiers aan bij de tennisvereniging naast ons, maar na een paar rondjes was ze daar wel op uitgekeken. En tijdens de tweede proef was ze een beetje afgeleid omdat mijn andere pony naast de bak stond te wachten. We hadden uiteindelijk nog geen winst, maar wel al 175 en 170 punten. En ik was er al heel tevreden mee.
Ik zal binnenkort wel weer eens wat van me laten horen als we weer wat meer ervaring hebben opgedaan.

Mvg Marana Dam en hoefjes van Ashley!

   

ASHLEY