JORAN

Rij- en menpony.

Omschrijving

Geboren:

Afstamming:

Vader: Hoppenhof’s Shardon
Moeder:
Moeders vader:

Stokmaat:

       

02-05-2010:

Joran, nog steeds bij ons op de stoeterij heeft wel een nieuw baasje gekregen. We kunnen ons �n Joran niet beter wensen dan zoals het nu is. Dat het heel speciaal is mag blijken uit het volgende:

“Een jeugddroom uitgekomen!

De eerste keer dat we elkaar zagen stond je in de wei in het mooie Friesland samen met je broer Casper, een leuk stel maar jij sprong er voor mij gelijk uit! Je lieve, vrolijke en trouwe ogen bleven me bij.
Toen kwam je tot mijn grote genoegen voor de opfok naar de wei in Ouddorp. Nu was je tenminste dichtbij mij. Bezocht jou en de kudde wekelijks, je kwam me gelijk begroeten en bleef vervolgens dicht bij me totdat ik weer vertrok. Als ik met de andere paarden bezig was wist je altijd weer mijn aandacht te trekken en leek je wat jaloers. Ik genoot daarvan en de band begon zo te groeien net zoals jij, je deed het super en groeide uit tot een prachtige grote pony.
Na twee jaar opgroeien in de natuur van Ouddorp was het tijd om naar de stoeterij in Melissant te komen, je bent inmiddels drie en je zal rustigjes aan getraind gaan worden. Kort na je aankomst op de stoeterij en goede overwegingen, kon ik niet langer wachten ik wilde graag bij je training zijn en daaraan zelf ook deelnemen. Een goed gesprek met Dhr. v.d Wal en een paar dagen later was je van mij!!
En jij ……, jij is Joran een prachtige New Forester geboren op 25 april 2007. Met als vader Hoppenhof�s Shardon laat Joran nu al zien dat hij springkwaliteiten heeft. In de dressuur heeft hij bijzondere gangen; is werkwillig en toont zich bijzonder chique. Maar het belangrijkste voor mij is zijn karakter, hij is vrolijk, levenslustig, slim en heel sociaal naar soortgenoten. Echt een toppony dus!
Lieve Klaas bedankt dat je er mede voor hebt gezorgd dat mijn droom is uitgekomen. Ik hoop dat we nog heel lang van elkaar kunnen genieten.

Lieve groet van Tanya en een gemeende hinnik van Joran”.

JORAN