De aanwas vanuit de fokkerij en de aangekochte opfok wordt op driejarige leeftijd mee begonnen om in te zetten in het werk omdat de voornaamste doelstelling binnen ons bedrijf het professioneel opleiden van paarden en pony's in alle disciplines is.
De paarden en pony's in opleiding onder het zadel worden tevens in de sport uitgebracht en met de aangespannen pony's worden regelmatig shows gereden of, op verzoek, ingezet voor evenementen als intochten; jubilea etc.

Voor de jong op te leiden paarden en pony's, zowel onder het zadel als aangespannen, wordt alle tijd genomen omdat wij zelf ook plezier hebben in het zorgvuldig opleiden dat zijn vruchten zal afwerpen in de in de sport. Door deze opleiding zult u ervaren dat uw aankoop door deze opleiding snel met u een vertrouwde combinatie zal vormen.In overleg kan begeleiding in het rijden van uw aankoop, zowel onder zadel als aangespannen, worden geregeld.

Ervan uitgaande dat een opleiding nooit is voltooid, noch van ruiter noch van paard, presenteren wij u onze paarden en pony's in opleiding.

Presentatie van wat bij ons in opleiding is:

MARIT PERFECTUM
MARIT PERFECTUM

Rij- en menpony

HAAKON’S SPRINGTIME
HAAKON’S SPRINGTIME

Rijpaard  

JUPITER
JUPITER

Rij- en menpony

CONCURRENT
CONCURRENT

Rij - en menpony

GRATIA
GRATIA

Rij- en menpony

CRESCENDO
CRESCENDO

Rij- en menpony    

Stoeterij van der Wal