30-04-2018: Nieuw leven op de Stoeterij!

Als bijzondere schoonheid te vinden in de bergen, nu ook in grazige groene weiden van Goeree Overflakkee. Wij presenteren met gepaste trots:

Edelweiss VDL - dochter van moeder Vossenhoeve Samantha en vader Carlos.

   

 

Het oude jaar uit …. het nieuwe jaar in …. zoals 10 jaar geleden …!

............   en weer actueel voor wat wij u toewensen voor de Kerstdagen en nu voor het jaar 2018:

 

 

01-12-2017: Veertig jaar in dienst dat verdient een feestje!

En Stoeterij van der Wal mocht daar een bijdrage aan leveren door de jubilaris te rijden! 

 

In de krant werd er uitgebreid aandacht aan besteed:

04-11-2017: Snertrit en tevens jubileumtour

De op 4 november gereden Snertrit was tevens jubileumrit voor de menvereniging "De Menner"s" in verband met het 40-jarig bestaan van de vereniging. We deden graag weer mee!

     

09-09-2017: Antiekrit in Dordrecht

Tijdens deze door menvereniging "de Menners"  georganiseerde rit hebben we onze met onze paardentram kunnen "pronken". De mooie opnames gemaakt tijdens deze dag geven hier blijk van. Jupiter en Marit zetten hun pk's in!

Na aankomst op de plaats bestemming klaarmaken voor vertrek:

De "p.k.'s"  en "the crew" !!

   

Eerste piloot en co-assistent in de cockpit:

Sfeerplaatjes "en route":

    

  

Geen "janplezier" maar wel plezier voor vier ....

27-07-2017: Jikke’s Cara

Na een bezoek van Jikke's Cara met haar eigenaresse Coby van Peperstraten aan de stoeterij ontvingen wij  een fijn bericht:

"Hierbij de foto van Jikke’s Cara. Ik ben zo rond 21.15 uur veilig thuis gekomen, de reis ging voorspoedig. Nogmaals hartelijk dank voor jullie gastvrije ontvangst en de leermomenten met het mennen. Ik heb erg genoten….. en kijk er met plezier op terug!

23-11-2016: Nieuws over Amalia

Wij ontvingen per mail:

Beste Klaas,

Hier even een berichtje vanuit Groesbeek over Amalia. Het gaat super goed met haar! Ze is nog steeds bij ons en mijn dochter rijdt met veel plezier op haar. Ze zijn onafscheidelijk. Die twee ......... Ze heeft een vriendin voor het leven aan Amalia.

Ze doet super goed haar best!

Groetjes Chantal Yara en Amalia 

PS: Ik heb wat foto's meegestuurd:

   

 

17-09-2016: “We gaan op reis en we nemen mee …..”

Vijf paarden, 4 amazones en 1 ruiter en bieden u een
5tpspf

11-06-2016: Zonnige successen!

De laatste tijd wat weinig berichten maar de vooruitgang in de sport van onze gefokte paarden en pony's is naar volle tevredenheid. Met een mooie actiefoto van Symphonie met Anneloes maken we de uitslagen bekend van onze laatst gereden wedstrijd. Alle combinaties zetten zich 100% in en de resultaten zijn er naar!

12-03-2016: Lintjesregen op zonnige (wedstrijd)dag in Ouddorp

Het was tijd voor het debuut in de M dressuur voor Haakon's Evileva en Haakon's Samson. Na het rijden van de twee eerste proeven bleek het voor beide paarden succesvol te zijn verlopen! Haakon's Evileva en Maureen mochten namelijk voor de eerste proef het oranje lint ophalen met een proef van 188 punten en Samson en Martina werden tweede. In het geval van de tweede proef werden de rollen omgedraaid en mochten Haakon's Samson en Martina het oranje lint mee naar huis nemen voor een proef van 190 punten en werden Evileva en Maureen tweede. Beide amazones kijken uit naar de wedstrijden in de komende periode!
Stoeterij van der Wal